SMEDEREVSKO PLANINARSKO DRUŠTVO NIŽE USPEHE: "Čelik" najbolji u orijentiringu

Јелена Илић
Jelena Ilić

13. 12. 2023. u 10:39

Planinarsko društvo " Čelik" iz Smedereva i ove sezone beleži uspehe, pa je tako i nedavno na Zlatiboru odbranio titulu najbolje ekipe u disciplini planinska orijentacija.

СМЕДЕРЕВСКО ПЛАНИНАРСКО ДРУШТВО НИЖЕ УСПЕХЕ: Челик најбољи у оријентирингу

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Povodom uspešne ovogodišnje sezone, predstavnike i najmlađe članove Planinarsko sportskog kluba „ Čelik“ primila je predsednica Privremenog organa grada Smedereva, Jasmina Vojinović.

Ona je članovima kluba čestitala novo osvajanje titule ekipnog šampiona države u Planinarskoj orijentaciji i to šesti put uzastopno kao  i titule ovogodišnjeg vicešampiona Srbije u Orijentiringu.

-Cenimo i ostale pojedinačne titule i čestitamo vam i uspeh u odbrani titule Prvaka Balkana u Planinarskoj orijentaciji koje je održano na Zlatiboru. Posebno nam je zadovoljstvo što danas ovde vidimo i najmlađe članove Planinarskog sporstkog kluba „ Čelik“ koji su takođe svojim učešćem doprineli da se o smederevskom planinarskom klubu govori ne samo u lokalnoj sredini, već i širom Srbije“, rekla je predsednica Privremenog organa grada, Jasmina Vojinović i najavila da će lokalna samouprava u narednom periodu više pažnje posvetiti uspesima ovog kluba.

Planinarski klub „ Čelik „ u Smederevu pre svega okuplja ljubitelje prirode i planinarenja, rekla je Živka Josipović Bulatović, predsednica kluba.

Prema rečima trenera Dragana Nikolića, sledeće godine, osim sprovođenja redovnih aktivnosti, smederevski klub „ Čelik“  sprema se i za ulogu domaćina Republičkog otvorenog prvenstva u Rogejningu, koje će prema najavama biti održano tokom septembra u Drugovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)