NOVOGODIŠNJI DAROVI DECI ČIJI SU RODITELJI KORISNICI NARODNE KUHINJE U NOVOM SADU Paketići i deci sa "kazana"

Lj.P.

27. 12. 2023. u 07:00

TOKOM akcije "Jedan paketić - mnogo ljubavi", Deda Mraz i Elza iz deci omiljenog filma "Zaleđeno kraljevstvo" posetili su Narodnu kuhinju u Novom Sadu i mališanima čiji su roditelji korisnici ovog projekta Crvenog krsta i lokalne samouprave uručili novogodišnje paketiće.

НОВОГОДИШЊИ ДАРОВИ ДЕЦИ ЧИЈИ СУ РОДИТЕЉИ КОРИСНИЦИ НАРОДНЕ КУХИЊЕ У НОВОМ САДУ   Пакетићи и деци са казана

FOTO: Lj.P.

Dragan Lazić, sekretar Crvenog krsta Novog Sada, ističući da je reč o tradicionalnoj akciji, koja traje već 34 godine, naglasio je da je, zahvaljujući podršci Gradske uprave za dečju i socijalnu zaštitu, spakovano više od hiljadu paketića, a u Narodnoj kuhinji juče ih je podeljeno 200.

- Nadamo se da smo im, bar malo, ulepšali praznike. Ovde, u Futoškoj ulici, svakog radnog dana podeli se 336 kuvanih obroka, a na drugom punktu 264 - precizirao je Lazić, dok Danijela Kostić, iz pomenute Uprave, smatra da nije važno darivati samo u ovo praznično vreme, već uvek treba pomoći.

Podsetila je i da je posle, julske oluje, lokalna samouprava pomagala posebno sugrađanima koji su u socijalnom problemu, pa je tako mnogo učinjeno i za romsko naselje Bangladeš, i za Veliki rit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo