UZ "DŽOB INFO CENTAR" LAKŠE DO POSLA: U Smederevu otvoren centar za podršku mladima u zapošljavanju i karijeri

J. I.

20. 02. 2024. u 16:23

U Smederevu je otvoren "Džob info Centar", koji će mladim ljudima, naročito onim iz teže zapošljivih kategorija, pomoći da definišu svoje karijerne ciljeve, sagledaju svoje veština i interesovanja, dobiju sve informacije o potencijalnim poslodavcima u Smederevu i okolini i slobodnim radnim mestima.

УЗ ЏОБ ИНФО ЦЕНТАР ЛАКШЕ ДО ПОСЛА: У Смедереву отворен центар за подршку младима у запошљавању и каријери

foto Znanjem do posla

Aktivnosti "Džob Info Centra" Smederevo odvijaju se u okviru projekta podizanja zapošljivosti i zapošljavanja „Znanjem do posla – E2E“, koji već osmu godinu podržavaju Vlade Švajcarske i Srbije. Uloga lokalnog partnera u Smederevu, poverena je organizaciji Pro.Tok21.

-Džob info centar Smederevo pruža nezamenjivu podršku mladima u izboru karijere i u snalaženju na tržištu rada. Naš ključni fokus je da omogućimo mladim ljudima da aktivno rade na ličnom i profesionalnom razvoju, kaže Nataša Rašković, direktorka organizacije Pro.Tok21.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)