KARAVAN BANATSKE BAJKE USIDREN U SELU ZLATICA: tradicionalna manifestacija u Zrenjaninu

B. G.

25. 07. 2024. u 12:10

KULTURNI karavan Banatske bajke, tradicionalne letnje manifestacije u Zrenjaninu, u subotu 27. jula, zaustaviće se u obližnjem selu Zlatica, u lepo uređenom parku u centru.

КАРАВАН БАНАТСКЕ БАЈКЕ УСИДРЕН У СЕЛУ ЗЛАТИЦА: традиционална манифестација у Зрењанину

foto: grad Zrenjanin

- Pripremljen je zanimljiv program u parku sa 88 stabala koja su svojevremeno posađena  u čast pokojnog maršala Josipa Broza Tita, a sve će se odvijati pod otvorenim nebom - poručuje Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra u Zrenjaninu, koji je organizator ove značajne manifestacije.

U centralnom delu parka u selu Zlatica, nastupiće Ženska pevačka grupa Kulturnog centra iz Zrenjanina, Kulturno umetničko društvo Gik Banat – Pionir iz Zrenjanina, sa folklornom grupom veterana i pevačkom grupom, Mihajlo i Mirjana Mladenović, gitara i vokal, uz program za decu Centra za kreativno odrastanje "Cekom" iz Zrdnjanina, sa animacijom za decu i članovi folklorne sekcije Kulturno ilumetničkog društa Zavičaj iz obližnjeg mesta Lazarevo.

Uz pomenuti Kulturni centar iz Zrenjaninu, za organizaciju su zaduženi Savet mesne zajednice Zlatica i Turistička organizacija grada Zrenjanina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone