DRAGAN STEVANOVIĆ: U Bujanovcu je protestvovala opozicija, a ne diskriminisani Albanci

J. S.

12. 08. 2024. u 17:48

Član Predsedništva SNS -a i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Dragan Stevanović, današnje okupljanje Albanaca u Bujanovcu okarakterisao je kao skup bujanovačke opozicije, a ne skup protiv diskriminacije.

ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ: У Бујановцу је протествовала опозиција, а не дискриминисани Албанци

Foto K. Mihajlović

- Pravi razlog današnjeg protesta u Bujanovcu niti su prava Albanaca niti je to diskriminacija... pravi razlog je upravo činjenica da su organizatori mitinga, od pre nekoliko nedelja opozicija u Bujanovcu... i sve će da prihvate i podnesu ali da budu opozicija to ne mogu. Lepo su smislili da se kriju iza građana , iza svojih komšija... a te komšije su im upravo i na izborima, ali i danas svojom nezaintresovanošću rekle šta misle o njima – kaže Stevanović.

Stevanović kaže da su izbore Izbore izgubili jer o građanima i komšijama nisu brinuli, za iste ništa uradili nisu deceniju celu, a sve su pokušali da ostanu na vlasti.

- Petljali su i Kurtija i koga sve ne... danas pozivaju Kvintu da im pomogne. Uigrana ekipa nema šta. E, pa poštovana bujanovačka opozicijo, moraćete da razgovarate sa legitimnim predstavnicima svoje opštine i svoj države, da zajedno radimo na unapređenju položaja svih građana Republike Srbije, bez obzira na nacionalnu, versku ili politicku pripadnost – poručio je Stevanović.

On je poručio albanskim političarima, da su  za prethodne četiri godine vlasti, potrošili vremena i energije za građane Bujanovca koliko su potrošili zadnjih mesec dana da zaustavie formiranje legitimne većine u Bujanovcu, sve bi bilo nebrojano puta bolje.

- I na kraju, imate na koga da se ugledate i od koga da učite. U svom predsedniku Vučiću i svojoj Srbiji imate i sagovornika i partnera. Dok se savetujete sa najgorima, koji hapse, maltretiraju, ubijaju ljude samo zato što su Srbi, ni Albanci vas više glasati neće. Protestujte koliko hoćete, ko gubi ima prava da se ljuti, mi ćemo sada da istinski prionemo na posao, i Srbi i Albanci  i da pokušamo da porpavimo što ste godinama uništavali – zaključio je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)