IVAN KECOJEVIĆ: Rasulo u Fuenlabradi

Ž. Urošević

14. 05. 2022. u 08:47

FUDBALER Intersitija, prognozira drugu ligu Španije

ИВАН КЕЦОЈЕВИЋ: Расуло у Фуенлабради

Profimedia

subota:

Amorebijeta – Ueska     p/k X

Burgos – Kartahena       1

LUGO – FUENLABRADA     1

VALjADOLID – PONFERADINA   1

Leganes – Eibar    2

nedelja:

ALKORKON – LAS PALMAS         2

Mirandes – Ibica  GG

HIHON – ĐIRONA       1

Tenerife – Malaga p/k X

ponedeljak:

Ovijedo – Saragosa        GG

Lugo ima pravu domaćinsku ekipu i znatno je bliži bodovima od  Fuenlabrade, koja finiš sezone čak u „raspadu“. Nemogućnost da zadrži mesto u Segundi bio je znak najboljim igračima da napuste ekipu, odu na odmor ili pronađu angažman u boljim sredinama.

Pobedu na svojim terenima očekujem još od Valjadolida i Hihona. Valjadolid je u derbiju, na terenu Eibara, pružio najbolju partiju ove sezone i pobedio je direktnog konkurenta za plasman u viši rang sa 2:0. Sada kada je veoma blizu cilja, sav taj trud ne bi smeo da prospe protiv Ponferadine.

Vreme je da Hihonu konačno krene. Sa novim trenerom Abelardom ostao je neporažen je na teškom gostovanju Uesci. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da se udalji od konkurenata za opstanak, koji su mu se primakli, posebno Sosijedad B. Za očekivati je da pred svojim navijačima reši goruće pitanje, kako bi turbulentnu sezonu dočekao spokojno.

Pre dva kola sam najavljivao buđenje Las Palmasa. Moja predviđanja su se obistinila, moj favorit je „preskočio“ na svom terenu oba rivala, Mirandes i Malagu. Posle ovih trijumfa, očekujem da sada zablista na strani protiv otpisanog Alkorkona.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili