MARKO BAČANIN: Bar goleada u derbiju

Ž. U.

20. 07. 2024. u 11:15

Fudbaler Hake, tipuje parove Finske 1

МАРКО БАЧАНИН: Бар голеада у дербију

MARKO BAČANIN

Veikausliga

SUBOTA

Helsinki – Haka 3+

OULU – EKENAS 1

NEDELjA

Mariehamn – Seinajoki X2

Ilves – VPS 1X

KUPS – LAHTI 1&3+

PONEDELjAK

Inter – Gnistan X-X

Haka je drugi najtrofejniji klub Finske. Ispred nas je jedino Helsinki, naš rival ovog vikenda. Mi smo osokoljeni dobrom sezonom i trijumfom u derbiju nad Ilvesom (4:3) i imamo u planu da napadnemo aktuelnog šampiona. Ako najteže gostovanje i završimo bez bodova, sigurno neće biti bez borbe i bez golova.

Oulu je geografski sa severa, a Ekenas sa juga Finske, stim da domaćin ima bolji tim i zbog toga je u prednosti.

Trijumf domaćina uz goleadu izvestan je scenario meča Kupsa sa Lahtijem, rivala koji se nalaze na različitim krajevima tabele. Fenjeraš teško poraz može da izbegne, iako je lider pre duela sa Gnistanom vezao tri poraza.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

ŽARKO UDOVIČIĆ:  Legija od starta na maksimumu