PREDLOG IZ SEGUNDE: "Oružari" nišane novi trijumf

N.P.

02. 11. 2022. u 15:22 >> 15:22

FUDBALERI Eibara dočekuju Lugo u okviru 14. kola španske La Lige 2.

ПРЕДЛОГ ИЗ СЕГУНДЕ: Оружари нишане нови тријумф

Foto: Profimedia

Domaćin igra po sistemu toplo-hladno, popularni "oružari" na prethodne tri utakmice u prvenstvu imaju po jedan poraz, remi i pobedu na gostovanju Malagi minimalnim rezultatom. Ekipa Eibara se nalazi na petom mestu na tabeli sa 22 boda i ostvarenom gol-razlikom 16:12.

Fudbaleri Luga nisu izgubili na minula dva meča u šampionatu. "Crveno-beli" su nakon trijumfa nad Burgosom 2:0, odigrali remi bez golova sa Mirandesom u prošlom kolu. Izabranici Hernana Pereza zauzimaju 18. poziciju u La Ligi 2, uz 13 sakupljenih bodova.

Eibar je u poslednjem međusobnom duelu između dva tima slavio protiv kluba iz Galicije minimalnim rezultatom. "Oružari" pred svojim navijačima nišane drugi uzastopni trijumf u prvenstvu, kvalitetniji su sastav od Luga i predlažemo da odigrate keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)