DOMAĆIN ŽELI NASTAVAK SERIJE: Austrija Beč - Volfsberger

N.P.

27. 02. 2022. u 10:36

BEČLIJE na stadionu "Franc Hor" dočekuju popularne "vukove" u utakmici 21. kole austrijske Bundeslige.

ДОМАЋИН ЖЕЛИ НАСТАВАК СЕРИЈЕ: Аустрија Беч - Волфсбергер

Profimedia

Ekipa Manfreda Šmida je odlično ušla u prolećni deo sezone, ostvarila je dve vezane pobede nad Altahom i Hartbergom identičnim rezultatom (2:0), trenutno zauzima 5. mesto na tabeli sa 27 bodova.


Što se tiče gostiju, oni su nakon trijumfa kod kuće nad Ridom sa (2:1), izgubili na gostovanju lideru lige Salcburgu (2:0), zauzimaju drugu poziciju u Bundesligi sa 34 boda, samo jedan manje ima trećeplasirani Šturm iz Graca.


Austrija je izgubila u prvom delu sezone od današnjeg rivala sa (1:0), u zimskoj pauzi se pojačala i njen cilj je plasman u Evropu, svakako nas očekuje jako zanimljiv susret u Beču i nadamo se golovi.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)