BORBA ZA EVROPU: Alanjaspor - Fenerbahče

N.P.

13. 03. 2022. u 09:02

TIM iz Istanbula ide u goste ekipi trenera Frančeska Fariolija u utakmici 29. kola Super lige Turske.

БОРБА ЗА ЕВРОПУ: Алањаспор - Фенербахче

Profimedia

"Narandžasto-zeleni" su u seriji pobeda neporaženi su na prethodna tri meča u svim takmičenjima, u prošlom kolu su na gostovanju bili bolji od Kajzerija sa (1:2), zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 46 bodova samo jedan više ima Fener koji je na četvrtoj poziciji.


Gosti su nakon pobede na strani protiv Kašimpaše (1:2), odigrali nerešeno u derbiju protiv lidera šampionata Trabzona pred svojim navijačima u Istanbulu (1:1), ali treba napomenuti da su imali igrača manje tokom većeg dela susreta.


Domaćin  je u poslednjoj međusobnoj utakmici šokirao istanbulskog velikana i pobedio ih na njihovom stadionu. Ovde je najrealnije da pokušate sa golovima jer mi očekujemo da će oba kluba u borbi za Evropu postići makar po jedan gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)