"TVRĐAVA" JE PRED RASPADANJEM: "Balon" mora da se "probuši" na "Hose Amalfitaniju"

Novosti online

25. 07. 2022. u 11:47

KRIZA drma slavni klub.

ТВРЂАВА ЈЕ ПРЕД РАСПАДАЊЕМ: Балон мора да се пробуши на Хосе Амалфитанију

Foto: Profimedia

Velez je pod ogromnim pritiskom. "Tvrđava" nije trijumfovala u prethodna četiri meča u prvenstvu, dva puta su poraženi, dok su poslednje dve utakmice završene nerešenih ishodom, identičnim - 2:2.

Belo-plavi su pre nekoliko dana dva puta stizali do prednosti u meču sa Lanusom. Međutim, domaćin je sa igračem manje uspeo da stigne do boda. Junak "granata" bio je Franko Orteljado.

Sreća je bila Velezov saveznik u meču sa Riverom. Junak derbija Buenos Ajresa je napadač Abijel Osorio koji je u poslednjim trenucima meča, u trećem minutu sudijske nadoknade, postigao gol za vredan bod svom timu.

Golovima Lukasa Bletrana i Urugvajca De la Kruza, River je vodio sa 2:1 posle 45 minuta. Posebno je bio lep drugi gol, kada je De la Kruz uhvatio volej sa 16 metara i po zemlji drugi put doveo svoj tim u vođstvo. Prvi pogodak za domaćina delo je Boua iz penala. U finišu meče domaćin je jurišao na sve ili ništa. Posle gužve u karambola u šesnaestercu Rivera, najsnalažljiviji je bio mladi Osorio kome nije bilo teško da postigne gol za veliko slavlje domaćih navijača na stadionu "Hose Amalfitani".

Velez se i dalje nalazi u donjem delu tabele. Puleni Aleksandera Medine imaju samo sedam osvojenih bodova, što je dovoljno za očajnu 26. poziciju.

Sa druge strane, Hurakan igra iznad svojih očekivanja. "Balon" je poražen samo od Rasinga i to na početku nove sezone. Od tada, belo-crveni imaju učinak od četiri trijumfa i isto toliko remija. Osmo mesto i 16 bodova su fenomenalan učinak za klub iz Buenos Ajresa.

Prethodni međusobni duel ovih ekipa odigran je u februaru, Hurakan je golovima Džonatana Kandije i Matijasa Kosara slavio sa 2:0.

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)