"CRVENI" NOĆNA MORA ZA VILJAREAL: "Žuta podmornica" čeka na trijumf protiv Osasune dve godine

N.P.

17. 10. 2022. u 13:28

PULENI Unaja Emerija dočekuju klub iz Pamplone u poslednjem meču 9. kola španske Primere.

ЦРВЕНИ НОЋНА МОРА ЗА ВИЉАРЕАЛ: Жута подморница чека на тријумф против Осасуне две године

Foto: Profimedia

Ekipa Viljareala nema trijumf u prvenstvu na prethodne tri utakmice. Nakon dva vezana remija "žuta podmornica" je izgubila u San Sebastijanu od Real Sosijedada minimalnim rezultatom. Sredinom nedelje izabranici Unaja Emerija su bili uspešni u grupnoj fazi Lige konferencija savladavši Austriju Beč u gostima minimalnim rezultatom.

Jedini gol na utakmici postigao je Nikolas Džekson u 87. minutu susreta. Domaćin se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, jedan manje od večerašnjeg protivnika koji zauzima osmu poziciju u Primeri.

Španski stručnjak igra u formaciji 3-4-2-1, gde je u špicu najistureniji nigerijski napadač Arnaut Danjuma. Klub iz Kasteljona će biti lišen usluga Džerarda Morena koji neće biti u kombinaciji za sastav zbog povrede.

Fudbaleri Osasune su izgubili u prošlom kolu od Valensije na domaćem terenu 2:1. "Slepi miševi" su poveli u 28. minutu golom Klaverta.

Dijakabi je udvostručio prednost gostiju u 54. minutu. Domaćin je imao priliku da smanji prednost Valensije, ali je Avila bio neprecizan sa bele tačke, poslao je loptu preko prečke. U 69. minutu Osasuna je ostala sa igračem manje, direktan crveni karton zaradio je Garsija i pritom skrivio penal.

Edinson Kavani je izveo najstrožu kaznu, ali je pogodio prečku. U četvrtom minutu nadoknade konačan rezultat je postavio srpski internacionalac i bivši fudbaler Partizana Darko Brašanac svojim prvim golom u sezoni. Klub iz Pamplone nakon osam odigranih mečeva u Primeri ima četiri pobede, jedan remi i tri poraza uz ostvarenu gol-razliku 9:8. 

U minulom međusobnom duelu koji je odigran 5. marta ove godine "crveni" su trijumfovali protiv "žute podmornice" minimalnim rezultatom.

Jedini gol na utakmici postigao je Avila u 63. minutu susreta. Viljareal čeka na pobedu protiv Osasune skoro dve godine, tako da nas svakako očekuje neizvesna utakmica.

Blagu prednost dajemo domaćinu, ali predlažemo da budete oprezni i pokušate sa duplom šansom uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,64)
    

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)