KADA JE MITROVIĆ U TIMU, ISHOD JE SAMO JEDAN! Remi omiljeni rezultat Madriđana i Baskijaca

M.T.

18. 10. 2022. u 09:44 >> 09:44

Oba tima bez pobede u poslednja dva, odnosno tri kola.

КАДА ЈЕ МИТРОВИЋ У ТИМУ, ИСХОД ЈЕ САМО ЈЕДАН! Реми омиљени резултат Мадриђана и Баскијаца

Foto: Profimedia

Hetafe i Atletiko Madrid nisu uspeli da dođu do trijumfa u nekoliko poslednjih kola, a priliku da to promene imaće večeras od 20 časova u 10. kolu španskog šampionata kada klub iz Madrida dočeka Baskijce na stadionu ''Alfonso Perez''

U poslednja tri kola Hetafe nije uspeo da ostvari trijumf u La Ligi, a posle dva uzastopna poraza od Valjadolida i Real Madrida, Hetafe je prekinuo lošu seriju u prethodnom kolu pošto je remizirao bez golova sa Rajo Valjekanom. Ekipa trenera Kikea Sančeza Floresa trenutno se nalazi na 16. mestu u prvenstvu Španije sa osam osvojenih bodova, samo dva mesta i jedan bod iznad zone ispadanja i protiv Baskijaca im je dobar rezultat neophodan, posebno kako bi izbegli scenario iz prošle dve sezone kada su prvenstvo završavali na 15. poziciji.

Atletik Bilbao je imao za sada odličnu sezonu predvođen Ernesteom Valverdeom, ali su Baskijci u poslednja dva kola bez pobede pošto su remizirali sa Seviljom, dok su pred svojim navijačima u prethodnom kolu poraženi od Atletiko Madrida minimalnim rezultatom i bio je to njihov prvi neuspeh od početka septembra.

Bilbao se nalazi sada na šestom mestu tabele španskog šampionata sa 17 bodova i dva ga boda dele upravo od Atletika koji je uspeo da trijumfom dođe ispred Baskijaca u prvenstvu, a takođe je na dva boda od Betisa koji se nalazi na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Ligu šampiona. Dobar rezultat za Baskijce će biti jako važan u ovom meču jer ih u narednom kolu očekuje duel protiv Barselone.

Kike Sančez Flores ima gotovo savršenu situaciju kada je u pitanju zdravlje njegovih fudbalera pošto će utakmicu protiv Atletik Bilbaa preskočiti samo Mauro Arambari zbog povrede, dok su svi ostali na raspolaganju. U sličnoj je poziciji i Ernesto Valverde pošto Baskijci neće u timu imati samo povređenog Jurija Berčičea, a u ekipu se vraća Ander Erera posle odrađene suspenzije.

Glavna odlika međusobnih mečeva Hetafea i Atletik Bilabaa su nerešeni rezultati pošto ih je na poslednjih 10 utakmica ova dva tima bilo čak sedam. Hetafe je uspeo da ostvari dva trijumfa, dok su Baskijci slavili samo jednom.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)