ODAVNO NIJE VIĐENA GORA FORMA U ELITNOM DRUŠTVU! Braga želi da završi grupnu fazu sa maksimalnim učinkom

V.M.

11. 12. 2022. u 10:22 >> 10:23

OBRAČUN u grupi ''D'' portugalskog Liga kupa od 20 časova.

ОДАВНО НИЈЕ ВИЂЕНА ГОРА ФОРМА У ЕЛИТНОМ ДРУШТВУ! Брага жели да заврши групну фазу са максималним учинком

Foto: Profimedia

Braga se pobrinula za prolaz u prva dva kola i sada bez pritiska dočekuje Pasos Fereiru. U prvom kolu savladala je Trofense sa 3:0, a zatim je u drugoj utakmici pogotkom Vitinje slavila protiv Kasa Pije iako je imala igrača manje skoro 40 minuta zbog isključenja Banze.

Ova utakmica može biti dobra prilika Artura Horhea da pruži priliku igračima koji su manje igrali tokom sezone i polako pripremi ekipu za nastavak prvenstva  30. decembra kada ih očekuje derbi sa Benfikom. U Bragi igra i srpski reprezentativac Uroš Račić koji je sakupio osam nastupa ove sezone, ali i dalje nije upisao ni gol ni asistenciju.

Sa druge strane Pasos Fereira ima katastrofalnu sezonu. Iako je sredina decembra meseca ova ekipa i dalje nije ostvarila pobedu ove sezone! U ligi su zacementirani za dno sa samo dva osvojena boda nakon 13 odigranih kola, a u Liga kupu su remizirali u oba susreta. Ova ekipa je poslednju takmičarsku pobedu upisala u aprilu. Na početku sezone vodio ih je Sezar Peišoto koji je ubrzo dobio otkaz, ali ni njegova zamena Hose Mota ne beleži bolje rezultate. Nadaju se da će Braga izvesti slabiji sastav i da će tu biti njihova prilika za pobedu, ali ako nisu trijumfovali protiv drugih ekipa u grupi ''D'' teško da će sada uspeti.

Što se tiče međusobnih susreta ovih ekipa u prethodnih pet mečeva viđena su tri remija uz dve pobede Brage.

Ako uzmemo u obzir da gosti nisu pobedili nijednu utakmicu ove sezone, sve osim pobede, pa makar i oslabljenog, tima Brage bi bilo iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna