HAL JE KAO PORUČEN ZA OSVAJANJE BODOVA: Ako želi u Premijer ligu Votford mora da drži korak za vrhom

M.T.

11. 12. 2022. u 10:13

GOSTI su blizu zone ispadanja.

ХАЛ ЈЕ КАО ПОРУЧЕН ЗА ОСВАЈАЊЕ БОДОВА: Ако жели у Премијер лигу Вотфорд мора да држи корак за врхом

Foto: Profimedia

Votford je i dalje u igri da se bori za mesto koje vodi makar u plej-of za plasman u Premijer ligu, ali će morati danas od 16 časova u 22. kolu Čempionšipa pred svojim navijačima na svom ''Vikaridž roudu'' da savlada Hal.

Ekipa menadžera Slavena Bilića nalazi se u prilično dobroj formi pošto je u poslednjih sedam mečeva pretrpeo samo jedan poraz uz pet pobeda i jedan remi. U poslednjih pet kola Čempionšipa Votford je ostvario tri pobede i po jedan remi i poraz i to ih je dovelo do mesta sa kojih mogu da se bore i za plasman u Premijer ligu. U prethodnom kolu Votford je remizirao sa Bristol sitijem bez golova.

Votford je trenutno na šestom mestu Čempionšipa sa 33 osvojena boda, a to je i poslednja pozicija sa koje može da se plasira makar u plej-of za plasman u Premijer ligu. Ispred Votforda je Preston sa bodom više, Norič ima dva boda više dok im trećeplasirani Blekburn beži tri boda, dok su više udaljeni Šefild junajted i Barnli na prve pozicije imaju po 41 bod trenutno.

Hal se nalazi u prilično lošoj formi pošto je u poslednjih pet kola Čempionšipa ostvario samo jednu pobedu uz tri poraza i jedan remi. U prethodnom kolu je Hal poražen od Redinga, a u međuvremenu u je odigrao i dva prijateljska meča protiv turskih klubova Bašakšehira i Trabzona i u oba meča je remizirao rezultatom 1:1. Najveći problem za Hal je veoma loša odbrana koja je sa 39 primljenih golova najlošija u ligi, a trenutno se nalaze na 21. poziciji, poslednjoj izvan zone ispadanja, sa 24 osvojena boda.

Menadžer Votforda Slaven Bilić verovatno će se odlučiti da Ismaila Sara koji je odigrao četiri meča na Svetskom prvenstvu za Senegal ostavi na klupi za utakmicu protiv Hala. Bilić neće moći da računa na Dena Goslinga, Kortnija Hausa, Imrana Luza, Reja Manaja i Toma Kleverlija zbog povreda. Na drugoj strani i menadžer Hala Lijam Losenior ima dosta problema sa povređenim igračima pošto u timu neće imati Džošuu Emanuela, Alahajara Sajadmaneša, Benjamina Tetea i Adama Traorea. Ovaj meč preskočiće i Oskar Estupinjan koji je i dalje pod suspenzijom zbog dobijenog crvenog kartona protiv Milvola još 5. novembra.

U poslednjih deset mečeva ove dve ekipe prednost je na strani Hala koji je ostvario šest pobeda, dok je Votford uspeo da pobedi samo dva puta, a dve utakmice su završene nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu