OKRŠAJ SRBA U ATINI: "Zeleni" prekidaju crnu seriju

N.P.

05. 02. 2023. u 11:22

EKIPA Panatinaikosa dočekuje Lamiju u meču 21.kola grčke Super lige.

ОКРШАЈ СРБА У АТИНИ: Зелени прекидају црну серију

Foto: Profimedia

Atinjani su upali u ozbiljnu krizu, nemaju trijumf na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima. U svom minulom nastupu u prvenstvu fudbaleri Panatinaikosa su izgubili od Asterasa u Tripoliju minimalnim rezultatom. Izabranici srpskog trenera Ivana Jovanovića su i pored jako loših partija i dalje drugoplasirani tim na tabeli sa 45 bodova, dva manje od lidera i gradskog rivala AEK-a.

Gosti su u prošlom kolu poraženi na svom terenu od Jonikosa rezultatom 2:0. To je timu za koji od skora nastupa bivši reprezentativac Srbije Zoran Tošić ukupno deseti kiks od početka sezone. Ekipa Lamije drži fenjer na samom dnu grčke Super lige uz svega 12 osvojenih bodova.

Četa Savasa Pantelidisa je redovna mušterija "zelenima" pošto si izgubili svaki od poslednjih pet međusobnih duela. Panatinaikos prosto mora da prekine crnu seriju pred svojim navijačima u Atini, i očekujemo rutinski trijumf domaćina. Za najhrabrije savetujemo da pokušaju prelaz. Obe ekipe kubure sa formom, pogotovo fenjeraš tako da prelaz nije nemoguć.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,30)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 36)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri