ILIĆEV CSKA NASTAVLJA POTERU ZA LUDOGORECOM: Gosti su uzdrmani nesrećnom eliminacijom u Kupu

O. M.

15. 05. 2023. u 10:35

CSKA Sofija dočekuje ekipu Černog mora u 31. kolu Prve lige, prvoj rundi plej-ofa za šampiona Bugarske.

ИЛИЋЕВ ЦСКА НАСТАВЉА ПОТЕРУ ЗА ЛУДОГОРЕЦОМ: Гости су уздрмани несрећном елиминацијом у Купу

Foto: Profimedia

Odavno se nije desilo da se neki klub umeša u trku za šampionsku titulu sa Ludogorecom, a to je ove sezone uspelo našem Saši Iliću sa slavnim "armijskim klubom" koji trenutno zaostaje samo bod za "zelenima". 

Bio je CSKA i lider, imao i plus četiri, ali je u poslednjih pet kola ispustio prednost nad aktuelnim prvakom, najpre remijem protiv gradskog rivala Levskog, a onda i porazom u direktnom duelu sa ekipom iz Razgrada. 

Borba se nastavlja u doigravanju, gde će se ekipe sastati još jednom, 20. maja na terenu Ludogoreca. U međuvremenu "armejce" očekuje duel sa Černo morem, ekipom koja je pre četiri dana ispala u polufinalu Kupa upravo od Ludogoreca. Pobedili su 2:1 u revanšu, ali je "luda šuma" istim rezultatom slavila u prvom meču pa su se izvodili penali, a uspešniji sa bele tačke je bio šampion. Takva eliminacija sigurno je uzdrmala ekipu iz Varne, što može da bude od velike pomoći "crvenima" 

Černo more je u četvrtfinalu Kupa eliminisao upravo CSKA i to je bio poslednji međusobni susret ovih ekipa. Bilo je 2:1 i to na stadionu Bugarske armije, na kome se igra i današnji meč. U prvenstvu na ovom stadionu CSKA je pobedio sa 1:0, dok je u Varni bilo 2:0 za ekipu Saše Ilića.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu