OBRAČUN ''ŽUTIH PODMORNICA'': Gost napravio veliki korak ka opstanku

V.M.

24. 05. 2023. u 11:05

U okviru 36. kola La lige fudbaleri Viljareala ugostiće Kadiz od 19.30.

ОБРАЧУН ЖУТИХ ПОДМОРНИЦА: Гост направио велики корак ка опстанку

FOTO: EPA

Domaćin je uhvatio zalet u završnici prvenstva i igra odlično. Na poslednjih pet utakmica ostvario je četiri pobede uz remi sa Valensijom i uz Real Sosijedad je u najboljoj formi u ligi.

Zahvaljujući tom pozitivnom nizu Viljareal se nalazi na petom mestu sa 60 osvojenih bodova i verovatno će tu i ostati na kraju prvenstva jer beži četiri poena šestoplasiranom Betisu, dok je Liga šampiona daleko jer pomenuti Sosijedad ima osam poena prednosti u odnosu na ''žutu podmornicu'' sa ''Keramike''.

Četa Kikea Setjena je za vikend u dramatičnom stilu savladala Đironu pogotkom Đerara Morena u sudijskoj nadoknadi (1:2).

Što se tiče druge ''žute podmornice'', Kadiz je u borbi davljenika trijumfovao protiv Valjadolida (2:0) i tako napravio veliki korak ka opstanku u eliti. Sada je 16. na tabeli i tri kola pre kraja ima tri poena, odnosno četiri više od Hetafea i Espanjola koji su prvi timovi ispod crte.

Najveći problem za gosta ove sezone je realizacija, postigao je samo 28 pogodaka i jedino je prežaljeni Elče manje puta tresao mrežu protivnika (27).

U duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je utakmica bez golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije