SELTIK SE VRAĆA NA POBEDNIČKE STAZE: Hibsi hvataju poslednji voz za Evropu

V.M.

24. 05. 2023. u 11:20

NOVI-stari šampion Škotske gostuje na ''Ister roudu'' od 20.45.

СЕЛТИК СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКЕ СТАЗЕ: Хибси хватају последњи воз за Европу

Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Domaćin će večeras pokušati da uhvati poslednji voz za Evropu. Trenutno je peti na tabeli i zaostaje četiri boda za Hartsom (zauzima četvro mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija) sa kojim igra u poslednjem kolu, ali u škotskom prvenstvu odlučuje gol-razlika u slučaju jednakog broja bodova (Harts +6, Hibernijan -6) i zbog toga bi Hibsi morali da jure pobedu večeras.

Što se tiče samo forme, ona nije na strani izabranika Lija Džonsona koji su na poslednje četiri utakmice osvojili pet bodova (dva remija uz pobedu i poraz).

Sa druge strane, Seltik je malo posrnuo u završnici prvenstva, ali je već osigurao titulu, drugu u nizu i očekivano je bilo da će doći do blagog pada u formi. U protekla četiri kola četa Angelosa Postekoglua je pokupila samo pet bodova i večeras će pokušati da se vrati na pobedničke staze sa kojih je skrenula u poslednje dve utakmice (poraz od Rendžersa i remi sa Sent Mirenom).

Gost je napadački jako raspoložen ove sezone i postigao je čak 107 pogodaka u dosadašnjem toku prvenstva.

Seltik dominira protiv Hibernijana u međusobnim duelima i savladao ga je tri puta ove sezone uz gol-razliku 13:2 na tim utakmicama.

Verujemo da će ''kelti'' upisati novi trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ORLIĆIMA IZMIČE LIGA ŠAMPIONA: Kriza traje od početka decembra