RONALDOVA EKIPA SE ''ČUPA'' U POSLEDNJEM KOLU: Na noge joj dolazi direktan rival u borbi za opstanak

V.M.

04. 06. 2023. u 11:45

FUDBALERI Real Valjadolida dočekaće Hetafe u jednoj od interesantnijih utakmice poslednjeg kola La lige.

РОНАЛДОВА ЕКИПА СЕ ЧУПА У ПОСЛЕДЊЕМ КОЛУ: На ноге јој долази директан ривал у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Borba za opstanak je zaista neverovatna u Španiji ove sezone. Današnji domaćin je prvi ispod crte sa 39 osvojenih bodova, ali čak šest ekipa nije sigurno jer trinaestoplasirani Kadiz ima samo dva boda više od njega.

Valjadolid ulazi u ovaj meč u dobroj atomsferi jer je na poslednje dve utakmice savladao Barsu uz odigran remi sa Almerijom i pokušaće da pred svojim navijačima obezbedi opstanak.

Hetafe je do skoro bio prežaljen, ali je u protekla tri kola upisao dve pobede (Betis, Osasuna) uz podelu bodova sa Elčeom i tako je pobegao sa dna.

Gost je trenutno 14. na tabeli i ima dosta dobre šanse da opstane čak iako izgubi, ali ekipa iz predgrađa Madrida se sigurno neće oslanjati na druge da joj obezbede status prvoligaša iduće sezone.

Valjadolid je savladao Hetafe na tri uzastopnu duela, a na prvom ovoseznskom susretu bilo je 2:3 na ''Koloseumu Alfonso Perez''.

Ekipa čiji je većinski vlasnik Ronaldo Nazario da Lima nije ijednačena po broju bodova ni sa kim i remi joj možda ne bude dovoljan, mora da juri pobedu i verujemo da će je ostvariti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)