ARSENAL ŽELI BEG SA DNA: Ovi rivali pretplatili su se za remije

O. M.

06. 07. 2023. u 10:07

POSLEDNjEPLASIRANA ekipa argentinske Lige profesional Arsenal Sarandi dočekuje ekipu Difensa i hustisija u okviru 23. kola. Meč se igra na stadionu "Umberto Grondona" u predgrađu Buenos Ajresa, Avelanedi.

АРСЕНАЛ ЖЕЛИ БЕГ СА ДНА: Ови ривали претплатили су се за ремије

Foto: Profimedia

U prethodnom kolu najjačeg argentinskog takmičenja Arsenal Sarandi je u gostima izgubio od Veles Sarsfilda rezultatom 1:0. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli sa 17 bodova, dva manje od Hurakana, koji je van zone ispadanja. U poslednja tri prvenstvena meča upisali su tri poraza.

Fudbaleri Defense i hustisije savladali su Tigre na svom terenu u prethodnom kolu sa 1:0. Postigli su gol već u šestom minutu preko Santjaga Solarija, ali je pogodak poništen posle VAR pregleda. Početkom drugog poluvremena Nikolas Fernandez je postigao drugi gol koji je priznat i taj rezultat je ostao do kraja.

Trenutno su na šestom mestu na tabeli sa 36 bodova, pet manje od trećeplasiranog San Lorenca. U poslednja tri susreta u svim takmičenjima imaju dve pobede i jedan poraz.

Poslednje tri utakmice ovih rivala završene su neodlučeno, dva puta je u prvenstvu bilo 0:0, a jednom 1:1 i to u Kupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene