''LEGIONARI'' BI DA OTVORE PRVENSTVO POBEDOM: Gost ne bi smeo da predstavlja problem

V.M.

21. 07. 2023. u 11:05

U prvom kolu poljskog prvenstva Legija će dočekati Lođ.

ЛЕГИОНАРИ БИ ДА ОТВОРЕ ПРВЕНСТВО ПОБЕДОМ: Гост не би смео да представља проблем

Foto Profimedia

Legija je prošle godine zauzela drugo mesto na tabeli sa devet bodova zaostatka u odnosu na šampiona Rakov i orna je da ove sezone vrati titulu u svoje bogate vitrine.

Domaćin je veoma ozbiljno shvatio pripremni period u kojem je dominantno nastupio na prijateljskim utakmicama. Odigrao ih je četiri, upisao je sve pobede, a posebno je bila impresivna njegova gol-razlika na njima, 12:1.

Tu dobru formu ''legionari'' su preneli i na početak takmičarskog dela sezone jer su u Superkupu Poljske bili bolji od Rakova. Nakon ujednačenih 90 minuta na semaforu je stajalo 0:0, ušlo se u penale u kojima je smirenija bila Legija i tako došla do prvog trofeja u novoj kampanji.

Što se tiče Lođa, on je ove godine novajlija u eliti jer je prošle sezone zauzeo prvo mesto u Diviziji 1 sa 66 osvojenih bodova. 

Gost je, kao i njegov rival, bio poprilično zauzet na pripremama. Odigrao je pet utakmica i u njima je upisao tri pobede uz poraz i remi.

Lođu će cilj biti da opstane u eliti i verujemo da nema šta da traži na ''Stadionu poljske armije''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)