NE POMAŽU NI BRAĆA EL MAESTRO! Bivši klub legende Partizana u (ne)mogućoj misiji

V.D.

03. 08. 2023. u 11:21

CSKA je razočarao u prvom susretu

НЕ ПОМАЖУ НИ БРАЋА ЕЛ МАЕСТРО! Бивши клуб легенде Партизана у (не)могућој мисији

Foto Profimedia

U revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija rumunski Šepši će ugostiti vicešampiona bugarske, ekipu CSKA iz Sofije.

U prvom meču klub iz bugarske prestonice je poražen rezultatom 2:0, što je jako naljutilo navijače koji su ih posle meča čekali ispred stadiona kako bi iskazali nezadovljstvo lošom partijom. Puleni Saše Ilića su ispraćeni zvižducima u svlačionicu, a pojedine pristalice kluba su optužile kapitena Ivana Turitsova da ih je psovao. Nakon ovog poraza srpskom stručnjaku je uručen otkaz pa će na ovom meču na klupi tima iz Sofije kao i pre pet sezona biti englesko-srpski stručnjak koji je poznat po menjanju prezimena. Nestor je rođeni Beograđanin koji je tokom boravka u engleskoj srpsko prezime Jevtić zamenio sa novim, El Maestro. Kao pomoćnik na klupi biće mu njegov brat Nikon kome su nekada kao fudbaleru prognozirali blistavu karijeru.

Nestor El Maestro je u Bugarskoj a i širom fudbalske planete ostao upamćen po tome što je kleknuo pred sudiju i molio ga da produži derbi za Ludogorecom jer se nadao da njegom tim uz koji minut nadoknade može do tri boda.

Što se gostiju iz Rumunije tiče, oni su imali ogromne zamerke na bugarsko gostroprimstvo. Trener Šepšija Laslo Dioseg je istakao da su sa tribina stizale rasističke uvrede tokom celog meča, što je za 2023. godinu apsolutno nedopustivo. 

CSKA je prošle godine bio veoma blizu da prekine dominaciju Ludogoreca u Bugarskoj. Bio je prvi na tabeli većim delom prvenstva, ali je u pretposlednjem kolu remijem sa CSKA Sofijom 1948 stvorio šansu ''ludoj šumi'' da ga pretekne, što je ona iskoristila i odbranila tron.

CSKA je novu sezonu solidno započeo, na pripremama su pobedili na tri od četiri utakmice i donekle je te dobre igre prenela i na start bugarskog prvenstva.

U prvom kolu je odigrala 0:0 sa Hebrom, dok je u drugom slavila nad novajlijom Krumovgradom pogotkom Hajnca (1:0) ali je onda usledio hladan tuš u Evropi i otkaz legendi Partizana.

Sa druge strane, Šepši je novu sezonu započeo osvajanjem trofeja. Početkom jula savladao je Farul u rumunskom Superkupu, a heroj pobede bio je jedini strelac na utakmici Jon George.

Pored toga u uvodna tri kola prvenstva sakupio je sedam bodova, odigrao je remi u prestonici sa Rapidom, a zatim je na svom terenu slavio protiv Univerzitatea Krajove 1948, da bi pre tri dana bio ubedljiv na gostovanju Dinamu u Bukureštu.

Šepši je ekipa u koju se u poslednje vreme ulaže dosta novca i ta ulaganja su počela da daju rezultate, tako da su šanse minimalne da ekipa Nestora El Maestra nadoknadi dva gola minusa. 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!