''VUČICA'' CILJA PRVI TRIJUMF U SERIJI A: Neće joj biti lako u gradu ljubavi

V.M.

26. 08. 2023. u 10:15

U večernjem terminu od 20:45 Verona će ugostiti Romu.

ВУЧИЦА ЦИЉА ПРВИ ТРИЈУМФ У СЕРИЈИ А: Неће јој бити лако у граду љубави

FOTO: EPA

Domaći tim je na pravi način otvorio novu sezonue osvojivši tri boda na gostovanju Empoliju gde je jedini gol na meču postigao Bonacoli u 75. minutu. Pre toga, Verona je u okviru Kupa Italije savladala Askoli sa 3:1, tako da u dosta dobrom ritmu očekuje ekipu iz prestonice.

Prošle sezone četa Marka Baronija se za opstanak borila do samog kraja, a obezbedila ga je u plej-autu gde je bila bolja od Specije.

Što se tiče Rome, ona je u prvom kolu bez svojih vođa Dibale, Pelegrinija i trenera Murinja (svi suspendovani) remizirala sa Salernitanom pred punim tribinama ''Olimpika''. Jedina pozitivna stvar koju ''vučica'' može izvući sa te utakmice su dva pogotoka Andree Belotija koji sezonu pre u Seriji A nije zatresao mrežu i možda je ovim golovima najavio bolje dane.

''Đalorosi'' su preko leta doveli veliki broj dobrih igrača za male pare, Leandro Paredes koji je došao iz PSŽ-a za ''sićušnih'' 2,5 miliona evra, a pored njega ekipu iz prestonice su pojačali Evan Ndika, Husem Auar, Dijego Ljorente, Rasmus Kristensen, kao i Renato Sančez.

Juče se listi pojačanja pridružio i ''iranski Mesi'' Sardar Azmun, dok italijanski mediji najavljuju bombu za kraj prelaznog roka u vidu Romelua Lukakua.

Roma je prošle sezone dva puta savladala Veronu (1:0, 3:1), a mi verujemo da će joj povratak Dibale i Pelegrinija na teren pomoći da to uradi i treći put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana