VILA PRVI FAVORIT LIGE KONFERENCIJA: Legija kroz iglene uši do grupne faze

O. M.

21. 09. 2023. u 13:25 >> 13:25

VICEPRVAK Poljske Legija dočekuje Aston vilu u prvom kolu grupe "E" Lige konferencija. Utakmica se igra na "Stadionu Vojske Poljske" od 18 časova i 45 minuta.

ВИЛА ПРВИ ФАВОРИТ ЛИГЕ КОНФЕРЕНЦИЈА: Легија кроз иглене уши до групне фазе

FOTO: AP

Legija je prošla sito i rešeto na putu do grupne faze. Prvo su jedva savladali Ordabasi, posle 2:2 u gostima strepeli su u revanšu poslednjih desetak minuta ali su ipak sačuvali vođstvo od 3:2.  

Zatim su protiv bečke Austrije izgubili kod kuće sa 2:1, ali su u revanšu pobedili sa 5:3. Peti gol postigli su u desetom mminutu zaustavnog vremena nakon što su Bečlije tri minuta ranije smanjile na 4:3.

Plej-of je bio najteži test za Poljake. Midtjilland je u prvoj utakmici tri puta vodio, a Legija tri puta stizala. U revanšu je bilo 1:1 posle regularnog toka i produžetaka pa se pristupilo jedanaestercima. Povremeni poljski reprezentativac Kacper Tobijaš odbranio je odlučujući penal i odveo Legiju u grupnu fazu.

Legija je novu sezonu u domaćoj ligi započela sa četiri pobede i dva remija u šest mečeva.

Aston vila je tek u zavrnici Premijer lige obezbedila sedmo mesto i plasman u plej-of za Ligu konferencija.

Škotski Hibernijan nije bio dorastao velikom rivalu pa je, posle 5:0 u Edinburgu i 3:0 u Bermingemu, Vila obezbedila grupnu fazu, gde će uz Fjorentinu i Ajntraht biti glavni favorit za osvajanje trofeja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)