SERIJA LEČEA JE PREKINUTA: Napoli ima najgori start od sezone 205/16

O. M.

30. 09. 2023. u 10:49

ŠAMPION Italije Napoli gostuje Lečeu u sedmom kolu italijanske Serije A. Utakmcia se igra na stadionu Via del Mare u Lečeu od 15 časova.

СЕРИЈА ЛЕЧЕА ЈЕ ПРЕКИНУТА: Наполи има најгори старт од сезоне 205/16

Foto Profimedia

Serija iz snova domaćina prekinuta je u vanrednom kolu u utorak, kada je Leče izgubio minimalnim rezultatom od Juventusa. Bio je to prvi poraz "đalorosa" ove sezone u Seriji A, što ih je koštalo pada sa treće na šestu poziciju.

Poraz od bjankonera nije umanjio sve što su momci sa juga Italije uradili u dosadašnjem delu sezone, a to potvrđuje i ulazak u duel sa šampionom Italije bodovno izjednačen s njim.

Napoli je doduše jednu poziciju iznda Lečea, zahvaljujući nešto boljoj gol-razlici, ali obe ekipe imaju po 11 bodova, četiri manje od lidera Intera i najbližeg pratioca mu, gradskog rivala Milana.

šampionu neće biti lako jer Leče je pobedio u sva četiri meča na Via del MAreu, tri prvenstvena i jedan u Kupu, ali i Napoli ima solidan skor u gostima od dve pobede i dva nerešena susreta u svim takmičenjima. to uključuje i trijumf nad Bragom od 2:1 i Frosinoneom 3:1, dok su bodove podelili sa Bolonjom i Đenovom.

Iapk, ne može se reći da je ovaj start sezone dobar za Napoli, naprotiv, najgori je za ovu ekipu od sezone 2015/16.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)