ŠAMPION JOŠ TRAŽI FORMU: Novajlija se snašao u elitnom rangu

O. M.

22. 05. 2024. u 14:07

HJK dočekuje Gnistan u osmom kolu finske Vejkauslige.

ШАМПИОН ЈОШ ТРАЖИ ФОРМУ: Новајлија се снашао у елитном рангу

Profimedia

Šampion nije dobro počeo novu sezonu, teško dolaze do pobeda, a sada je prilika da se to promeni protiv novajlije u ligi Gnistana.

HJK je trenutno na petom mestu u finskoj elitnoj ligi. Imaju tri pobede, isto toliko remija i dva poraza. U poslednjih pet mečeva ostvarili su tri remija i po jednu pobedu i poraz. Jasno je da još traže formu za aktuelni šampionat, a za liderom VPS-om već zaostaju četiri boda.

U prošlom kolu su izgubili upravo od VPS-a sa 2:1. Igrali su na svom stadionu, ali im to nije donelo pozitivan rezultat. Helsinki je dominirao terenom, držao je loptu u posedu 61 odsto vremena, ali su gosti bili ti koji su iskoristili skoro svaku priliku pred golom protivnika. 

Gnistan je ove sezone odigrao sedam utakmica u Vejkasligi i njihovi rezultati nisu loši za novajliju u ligi. Imaju dve pobede, dva remija i tri poraza i trenutno su na sedmom mestu.

U prošlom kolu su odigrali nerešeno 0:0 protiv KuPS-a. 

Helsinki i Gnistan do sada su se sastajali samo u Kupu i u Liga kupu. Tim iz glavnog grada ima sve pobede u međusobnim susretima, a gosti su do sada uspeli da postignu samo jedan gol u tim susretima i to u poslednjem, kada je bilo 2:1 za HJK.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub

Fudbalski reprezentativac Albanije Mirlind Daku je prešao svaku granicu normalnog ponašanja na EURO 2024. Fudbaler, koji zarađuje hleb u Rusiji, tačnije Rubinu iz Kazanja, posle meča sa Hrvatskom prišao je tribini na kojoj su bili smešteni albanski navijači i rasplamsao strasti i poveo pogrdno skandiranje. Sada je i saznao da to nije prošlo neprimećeno u njegovom klubu.

22. 06. 2024. u 12:11

Komentari (0)

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2024: Ko će procvetati, a kome zvezde i neće biti baš naklonjene