''NEROVERDI'' SU ''UBICE'' VELIKANA OVE SEZONE: Monca se pretplatila na remije u poslednje vreme

V.M.

02. 10. 2023. u 10:05

U prvoj utakmici današnjeg programa Serije A, fudbaleri Sasuola će dočekati Moncu (18:30).

НЕРОВЕРДИ СУ УБИЦЕ ВЕЛИКАНА ОВЕ СЕЗОНЕ: Монца се претплатила на ремије у последње време

Tanjug/AP

Tokom poslednja dva kola, Sasuolo je zapanjio Seriju A postavši prva ekipa od Udinezea 2011. koja je ostvarila uzastopne trijufme nad Juveom i Interom.

Izabranici Alesija Dionizija su na svom terenu poprilično rutinski savladali staru damu iz Torina (4:2), dok su volšebnim preorketom odneli tri boda sa ''San sira'' pogocima Bajramija i Beradija nakon što je Damfriz doveo ''neroazure'' u prednost.

''Neroverdi'' su znatno podigli formu nakon nešto slabijeg starta prvenstva i zahvaljujući pomenutim pobedama popeli su se u gornji dom tabele Serije A (trenutno su deveti).

Zanimljiv je podatak da domaćin ove sezone nije odigrao nijedan remi, ostvario je tri trijumfa i doživeo isto toliko poraza.

To se sigurno ne može reći za Moncu koja je na poslednje tri ligaške utakmice delila bodove. Prvo sa Lećeom i Laciom (po 1:1), a zatim su mreže mirovale u nenjom duelu sa Bolonjom sredinom prošle nedelje.

''Bjankorosi'' su ostvarili samo jednu pobedu ove sezone kada su u trećem kolu bili bolji od Empolija (2:0) i nalaze se na 16. poziciji tabele Serije A.

To znači da gosti ne znaju za trijumf već tri kola, a ako ga ni danas ne ostvare to bi im bio najduži niz bez pobede u eliti u kojoj su debitovali prošle godine.

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone su na dva duela oba tima postizala barem po gol (1:1 i pobeda Monce od 2:1).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)