"ROVČICE" NADOMAK PROVALIJE: Bolton prošle godine nije uspeo da se domogne Čempionšipa

O. M.

07. 11. 2023. u 10:51

BOLTON gostuje Šruzbreriju u zaostaloj utakmici sedmog kola engleske Lige jedan. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Nju Medou".

РОВЧИЦЕ НАДОМАК ПРОВАЛИЈЕ: Болтон прошле године није успео да се домогне Чемпионшипа

Profimedia

Domaći tim je ove sezone u lošoj situaciji na startu trećeg razreda engleskog fudbalskog sistema. Posle 15 odigranih utakmica nalaze na 18. mestu sa 17 bodova. Samo tri boda su iznad zone ispadanja a između njih i 21. Karlajla su Nortmapton i Vigan. Sve tri ove ekipe imaju po 14 bodova, ali može se desiti da do kraja sezone Vviganu budu vraćeni oduzeti bodovi, njih osam, pa bi se Šruzberi našao u još težoj poziciji.

Uprtavo je Vigan u 16. kolu prošlog utorka savladao ekipu Šruzberija sa 2:0. bio je to drugi uzastopni poraz "rovčica" u prvenstvu a lošu seriju presekli su pobedom nad Kolčesterom (3:2) u prvom kolu FA Kupa za vikend. Inače, Šruzberi je posle Čeltenama najneefikasnija ekipa u svim engleskim profesionalnim ligama ove sezone. Postigli su samo sedam golova, pa im je dobro došla ekipa Kolčestera koja posle Šefild junajteda primila najviše golova od svih profesionalnih timova u Engleskoj ove sezone (29).

Boltonu je prošle godine za dlaku izmakla promocija u Čempionšip, ispali su u baražu od Barnslija, ali ove godine čini se da su na dobrom putu da izbore direktan plasman. Ako pobede u ovom zaostalom meču izjednačiće se bodovno sa Oksfordom i imaće samo tri boda manje od vodećeg Portsmuta.

Boltonova odbrana je suviše jaka za Šruzberijev jalov napad pa "rovčicama" ni domaći teren neće mnogo pomoći, iako su ove sezone gotovo sve poene osvojili na "Novom Medouzu".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu