ZICER ZA BAJERN: Minhenska mašinerija postiže skoro četiri gola po meču!

V.M.

11. 11. 2023. u 09:45

DANAS ćemo imati priliku da gledamo obračun ekipa koje su odigrale najviše, odnosno najmanje utakmica u istoriji Bundeslige kada Bajern dočeka Hajdenhajm (15:30).

ЗИЦЕР ЗА БАЈЕРН: Минхенска машинерија постиже скоро четири гола по мечу!

FOTO: Tanjug/AP

Nošeni trijumfima nad Dortmundom, odnosno Galatasarajem, Bavarci će pokušati da dođu do het-trika, a posebno treba istaći trijumf protiv Borusije pošto je bio jedan od najubedljivijih ikada u ''Der Klasikeru'', 4:0.

Svoj već treći prvenstveni het-trik na tom meču postigao je fascinantni Hari Kejn koji ne prestaje da rešeta mreže ove sezone, a to je potvrdio i protiv Galate kojoj je takođe ''spakovao'' dva gola.

Sjajni Englez je već oborio rekord postavši prvi igrač koji je na prvih deset utakmica u Bundesligi postigao 15 golova, a vredi napomenuti da je uz njih podelio i pet asistencija.

Ipak, on nije jedini koji obara rekorde već to radi i sam Bajern koji je do sada postigao 38 golova i ima pozitivnu gol-razliku +31 nakon deset odigranih kola.

I pored svega toga, domaćin je drugi na tabeli jer gleda u leđa sjajnom Leverkuzenu koji je sakupio 28 bodova do sada, dva više od izabranika Tomasa Tuhela.

Sa druge strane, novajlija se očekivano muči, ali u prošlom kolu je savladao Štutgart i tako se popeo na 13. mesto koje zauzima sa deset sakupljenih poena.

Ono što Hajdenajmu ne ide na ruku su veoma loše igre u gostima, na pet utakmica van svog stadiona je osvojio samo jedan gol i primio čak 12 golova.

Zanimljivo je da su se današnji rivali susreli samo jednom u svojoj istoriji, to je bilo 2019. u kupu i tada je Bajern u velikoj goleadi slavio sa 5:4, iako je 75. minuta igrao sa igračem manje.

Danas očekujemo da branilac titule bude poprilično ubedljiv protiv debitanta u ligi pošto je na pet domaćih utakmica u Bundesligi postigao impresivna 23 pogotka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)