DERBI ZAČELJA: Nadmorska visina gura Boliviju ka prvoj pobedi?

V.M.

16. 11. 2023. u 11:12

U kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine reprezentacija Bolivije će ugostiti Peru (21:00).

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА: Надморска висина гура Боливију ка првој победи?

Foto Profimedia

Ovo će biti obračun selekcija koje su potpuno podbacile u uvodnom delu kvalifikacija. Bolivija nije osvojila nijedan bod na uvodna četiri susreta i zacementirana je za dno tabele, dok je Peru nešto bolji sa jednim sakupljenim poenom i zauzima preptposlednje mesto. 

Domaćini su prikazali dosta slabe igre o čemu svedoči njihova gol-razlika (2:11), ali pred svojim navijačima su uvek neugodan protivnik zbog ogromne nadmorske visine na kojoj se nalazi stadion u La Pazu i protvnicima je jako teško navići se na nju, pa Bolivijci redovno u svakom kvalikacionom ciklusu naprave neko iznenađenje kod kuće.

Sa druge strane, za igru gostiju se gotovo ništa dobro ne može reći jer nisu postigli nijedan gol u dosadašnjem toku kvalifikacija, a primili su pet.

Jedini bod  osvojili su u remiju sa Paragvajem, a nakon toga su doživeli tri uzastopna poraza od Brazila, Čilea i Argentine.

''Crveno-beli'' igraju dosta tvrde mečeve i ni na jednoj njihovoj utakmici nije palo više od dva gola.

Na poslednjem duelu ovih timova u Boliviji domaći tim je slavio sa 1:0, a mi verujemo da će biti neporažen i na večerašnjem duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!