KEJN U STRAŠNOJ FORMI - OSAM IZ ČETIRI: Danci kod kuće lavovi, na strani nemoćni mačići

O. M.

29. 11. 2023. u 11:57

BAJERN iz Minhena bezbrižno čeka kraj grupne faze Lige šampiona jer je obezbedio osminu finala, ali to nije slučaj sa današnjim protivnikom nemačkog šampiona.

КЕЈН У СТРАШНОЈ ФОРМИ - ОСАМ ИЗ ЧЕТИРИ: Данци код куће лавови, на страни немоћни мачићи

FOTO: Tanjug/AP

Kopenhagen gostuje na Alijanc areni od 21 čas i pokušaće da postane prva ekipa u grupi A koja je izvukla neki bod od Bavaraca.

Bajern posle četiri kola ima isto toliko pobeda, a njegov najbliži pratilac, to je upravo Kopenhagen, ima toliko bodova. Iako je već obezbedio prolaz i to sa prve pozicije, Bajern se sasvim sigurno neće kockati sa ugledom, a i želeće da nastavi lep niz od 15 uzastopnih pobeda na svom stadionu u grupnoj fazi Lige šampiona. To je pet punih godina, preciznije sezona.

Trener Bavaraca Tomas Tuhel možda će i izvesti kombinovani sastav, ali Bajern u svom rosteru nema lošeg igrača, tako da Kopenhagen ima razloga da se plaši kojih god 11 istrči večeras od 21 čas na teren Alijanc arene. Među njima će gotovo izvesno biti Hari Kejn i Lerua Sane, dva u ovom trenutku najbolja igrača Bajerna jer ne bi valjalo da im se poremeti ritam. Englez je na poslednje četiri utakmice postigao čak osam golova, a nemački reprezentativac u istom periodu zabeležio četiri asistencije.

Kopenhagen je pobedom nad Mančester junajtedom, koja se u tom trenutku činila senzacionalnom ali je sada jasno da je u najgorem slučaju reč o blagom iznenađenju, došao u "pol-poziciju" za drugo mesto u grupi. Ipak, treba istaći da su "lavovi" van svog "Parkena" tek umiljati mačići jer su u gostima osvojili samo jedan bod na poslednjih pet utakmica Lige šampiona, a u četiri od pet utakmica primili su bar dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&D3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)