NEMA "KECA" NA DENU: Norič traži mesto u plej-ofu

O. M.

29. 12. 2023. u 12:00

MILVOL i Norič sastaju se u petak u okviru 25. kola Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Den" u Londonu od 20 časova i 45 minuta.

НЕМА КЕЦА НА ДЕНУ: Норич тражи место у плеј-офу

Foto Profimedia

Milvol je trenutno na 20. mestu u Čempionšipu sa šest pobeda, 10 poraza i osam remija. U prošlom kolu su pobedili posle četiri utakmice bez trijumfa.

Savladali su konkurenta u borbi za opstanak Kvins park rendžers koji je kontrolisao igru i imao veći posed lopte, ali je u završnici napada bio bezopasan, što mu se na kraju osvetilo.

Pre toga Milvol je odigrao bez golova protiv Stouk Sitija i 1:1 protiv Hadersfilda, a izgubio od Lestera 3:2, i Kardifa 1:0.

S druge strane, Norič je u prošlom kolu porazom od VBA prekinuo niz od pet utakmica bez izgubljene. Ova ekipa postiže mnogo golova, ali prima skoro isto toliko, ima peti najbolji napad i treću najlošiju odbranu u ligi, što ih stavlja na 12. poziciju. Ipak, samo dva boda ih deli od mesta u plej-ofu.

 NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)