"LAVOVI SA SAN MAMESA" SE VRATILI NA POBEDNIČKU STAZU:"Žuta podmornica" nastavlja da tone sve dublje

O. M.

28. 01. 2024. u 12:07

ATLETIK BILBAO gostuje Kadizu u 22. kolu španske La lige.

ЛАВОВИ СА САН МАМЕСА СЕ ВРАТИЛИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ:Жута подморница наставља да тоне све дубље

Foto: EPA-EFE/Mariscal

Domaći tim je u seriji od 19 utakmica bez pobede u svim takmičenjima, koja je počela sredinom septembra porazom od današnjeg rivala. Bilo je 3:0 za "lavove" na njihovom "San Mamesu". Od tog momenta Kadiz je osvojio osam bodova, a Bilbao 34.

Pri tome, "žuta podmornica" je ispala iz Kupa Kralja, a Bilbao je stigao do polufinala i to preko Barselone koju je eliminisao pre četiri dana.

Kadiz je većinu bodova ove sezone osvojio na svom "Nuevo Mirandilja" stadionu, 11 od ukupno 15, ali ni ovde se nisu radovali od prvog septembra kada su sa 3:1 pobedili Viljareal.

Bilbao je prošle nedelje izgubio od Valensije u gostima, to je njihov prvi poraz još od oktobra kada su izgubili od Barselone. Oba puta bilo je 1:0 za domaćine.

Trener "lavova" Ernesto Valverde imao je razloga da se raduje što je Gana ispala sa Afričkog kupa nacija jer je to značilo i povratak Injakija Vilijamsa u klub, što je on obeležio trećim golom u pobedi nad Barselonom.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu