DOMAĆIN SE VRAĆA NA POBEDNIČKU STAZU: "Lavovi" su u seriji loših rezultata kojoj se ne nazire kraj

O. M.

11. 02. 2024. u 10:15

KOVENTRI dočekuje ekipu Milvola u 31. kolu engleskog Čempionšipa.

ДОМАЋИН СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Лавови су у серији лоших резултата којој се не назире крај

Foto: Profimedia

Uprkos dva uzastopna meča bez pobede, domaći tim se i dalje drži u gornjem delu tabele. Na sedmom su mestu sa 44 boda, jednim manje od šestoplasirsnog Hala. S obzirom da su tigrovi u subotu poraženi, eto prilike "nebeskoplavima" da se današnjom pobedom "uvuku" na mesto koje vodi u plej-of.

U prošlom kolu Koventri je izgubio od Noriča sa 2:1. Igrali su "kanarinci" agresivnije i stvorili više šansi od Kovetrija, ali su gosti u 48. minutu prvi stigli do vođstva. Međutim, Norič je izjednačio u 60. minutu, a onda je Lijam Kičing dobio crveni karton zbog grubog starta. To je poremetilo koncepciju igre gostiju i Norič je u 84. minutu postigao pobedonosni gol.

Milvol je vezao četiri utakmice bez pobede. Tri poraza i jedan remi u tom periodu spustili su "lavove" na 16. mesto i sada su mnogo bliži zoni ispadanja od gornjeg dela tabele.

U prošlom kolu Milvol je gostovao Hal Sitiju. Domaćin je pobedio sa 1:0 posle gola Džejdena Filodžina u petom minutu meča. Hal je dobro kontrolisao meč do kraja, a Milvol je samo jednom uspeo da ozbiljno ugrozi gol protivnika.

Koventri je u prvom delu sezone na "denu" pobedio sa 3:0, a trenutna forma ovih ekipa ne daje mnogo nade "lavovima" da će se osvetiti za taj poraz.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)