LIDS JE UHVATIO ZALET: U Velsu traži sedmu uzastopnu prvenstvenu pobedu

V.M.

13. 02. 2024. u 11:32

U 32. kolu engleskog Čempionšipa četa Danijela Farkea će pokušati da nastavi trijumfalni niz na gostovanju Svonsiju (20.45).

ЛИДС ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: У Велсу тражи седму узастопну првенствену победу

FOTO: EPA

Lids igra odličan fudbal, nalazi se u najboljoj formi u Čempionšipu i prosto dominira na startu 2024. godine. Od početka januara je odigrao šest prvenstvenih utakmica i ostvario je isto toliko pobeda.

Poslednja žrtva bio mu je Roteram koji je za vikend rutinski savladao sa 3:0 na ''Eland roudu''.

Zahvaljujući tim trijumfima ''paunovi'' su se u potpunosti priključili borbi za direktan plasman u Premijer ligu. Sada su treći na tabeli i imaju samo bod manje od drugoplasiranog Sautemptona, dok im lider Lester beži čak 12 poena.

Osnova dobrih rezultata gostiju je odlična defanziva. Nisu primili gol na poslednje tri utakmica, a minulih devet mečeva čak šest puta su uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

Takođe treba nahvaliti i trenera Danijela Farkea koji je naštelovao svoju četu i dobio je nagradu za najboljeg menadžera meseca Čempionšipa u januaru.

Sa druge strane strane, Svonsi je prekinuo negativan niz od pet vezanih utakmica bez trijumfa u svim takmičenjima savladavši Hal proteklog vikenda pogotkom Kalena u 11. minutu (1:0).

Domaćini su se tako izdigli na 16. mesto i sada imaju sigurnih sedam poena prednosti u odnosu na KPR koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezonu Lids je savladao Svonsi sa 3:1, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024