GAZIJANTEPU NE IDE BEZ SRBA: Antalija namučila Galatu u prošlom kolu

O. M.

04. 03. 2024. u 10:47

POSLEDNjA utakmica 28. kola turske Superlige igra se u Antaliji gde domaći tim dočekuje ekipu Gazijantepa.

ГАЗИЈАНТЕПУ НЕ ИДЕ БЕЗ СРБА: Анталија намучила Галату у прошлом колу

Foto: Profimedia

Antalijaspor ima tri poraza i dva remija u poslednjih pet mečeva i ovo je najgori niz koji su imali od početka sezone. To ih je vratilo na deveto mesto na tabeli.

Izgubili su u prošlom kolu od Galatasaraja u gostima sa 2:1. Prvi gol primili su u 12. minutu sa bele tačke. Uzvratili su dvadesetak minuta kasnije, ali njihova nada da će moći ozbiljnije da se suprotstave domaćinu pala je u završnici prvog dela utakmice kada je Akturkoglu postigao svoj drugi gol na meču. Antalija je imala nekoliko dobrih šansi za izjednačenje, ali lopta nije išla u gol.

Odigrali su nerešeno protiv Istanbulspora 2:2, izgubili na gostovanju od Samsunspora 2:0, a kod kuće od Fenerbahčea 2:0.

Poslednju pobedu ostvarili su protiv Sivasa 24. januara kada je bilo 2:1. Kada se pomene deveto mesto u ligi od 20 timova reklo bi se na prvu da je Antalija u bezbednoj zoni, ali oni imaju samo šest bodova više od prvog ispod crte, što je sa 11 kola do kraja veoma mala razlika.

A Gazijantep je sada upao u zonu ispadanja. Nalaze se na 17. mestu i imaju samo bod manje od Hatajspora.

Izgubili su na svom terenu u prošlom kolu od Istanbul Bašakšehira 2:0. Fudbaleri Gazijantepa su igrali bolje tokom celog meča, češće napadali, ali su u 60. i 98. minutu primili golove iz kontri. Gazijantep je ovaj meč izgubio samo zbog nepreciznosti napadača i dve greške u odbrani.

Lazar Marković je ušao u igru u 66. minutu, dok je Marko Jevtović presedeo meč na klupi.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,83)

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI KALDIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu