FORTUNA NAPUSTILA DISELDORF: "Rothozne" i ove sezone od gotovog prave veresiju

O. M.

08. 03. 2024. u 10:11

HSV gostuje Fortuni iz Diseldorfa u 25. kolu Druge lige nemačke, popularne "cvajte". Utakmica se igra od 18 časova na stadionu "Merkur špil Arena".

ФОРТУНА НАПУСТИЛА ДИСЕЛДОРФ: Ротхозне и ове сезоне од готовог праве вересију

Foto: Profimedia

Diseldorf se u poslednje vreme muči kada treba da zatvori rešene utakmice. Protiv Hanovera je bodio sa 2:0, a protiv Karslruea 1:0 i 2:1. Obe te utakmice završene su rezultatom 2:2. Dodatno, vodili su sa 1:0 protiv Elversberga, a taj meč završio je podelom bodova 1:1. 

Slično je bilo i protiv Sankt Paulija u Kupu, s tim da su taj meč ipak rešili u svoju korist posle produžetka. Bila je to osveta za poraz u prvenstvu kada su "pirati" slavili pobedu od 2:1 u Diseldorfu.

A što se tiče Hamburgera, sve je izvesnije da će ova sezona "rothozni" ličiti na nekoliko prethodnih. Opet je nekadašnji šampion Evrope u završnici prvenstva prokockao teško stečene bodove i poziciju u vrhu tabele. Ima još šanse, ali ako nastave s ovakvim igrama, opet će ostati bez promocije.

U prošlom kolu doživeli su šok kada su na svom terenu izgubili od Osnabrika sa 2:1. Tokom čitavog meča gosti su samo dva puta šutirali u okvir gola i oba puta su bili precizni. HSV je na kraju prvog poluvremena postigao jedan gol iz penala, ali njihov pritisak nije urodio plodom do kraja meča i Osnabruk je doneo bodove posle gola u 89. minutu.

U prvom delu sezone HSV je pobedio sa 1:0, a prošle godine u Diseldorfu bilo je 2:2.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!