BAJERN NE ODUSTAJE OD TITULE DO SAMOG KRAJA: Fenjeraš nema šta da traži na ''Alijanc areni''

V.M.

09. 03. 2024. u 09:35

U standardnom subotnjem budenlisgaškom terminu od 15:30 fudbaleri Bajerna će dočekati raštimovani Majnc.

БАЈЕРН НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ТИТУЛЕ ДО САМОГ КРАЈА: Фењераш нема шта да тражи на Алијанц арени

FOTO: Tanjug/AP

Deluje da jedanaestogodišnjoj dominaciji Bajerna Bundesligom dolazi kraj jer deset kola pre kraja Bavarci isto toliko bodova zaostaju za vodećim Leverkuzenom.

Ipak, sigurno je da će se Bajern boriti do samog kraja, a ono što mu preostaje je da pobeđuje na svim utakmicama i nada se kiksevima ''apotekara''.

Nakon nekoliko loših izdanja, atmosfera u klubu se malo podigla sredinom nedelje kada su u osmini finala uspeli da nadoknade gol zaostatka protiv Lacija slavivši sa 3:0 predvođeni dvostrukim strelcem Harijem Kejnom.

Još se ne zna sa kim će igrati sa kim u četvrtfinalu, a pored njih plasman u narednu fazu ostvarili su Real, PSŽ i Mančester siti.

Sa druge strane, Majnc ima košmarnu sezonu, ništa mu ne ide od ruke i u velikoj je opasnosti da se nakon 15 godina vrati u Cvajtu jer je trenutno pretposlednji na tabeli.

Ostvario je samo dve pobede i sa 16 sakupljenih bodova jedino što može da ga spasi je da zauzme mesto koje vodi u baraž za opstanak jer je na njemu trenutno Keln koji ima bod poen od njega na svom saldu.

Bohum koji je prvi iznad crte beži čak devet bodova ''nulfunferima'' što je ''nemoguće'' nadoknaditi zbog nastupa koje pružaju gosti tokom čitave kampanje.

Proteklog viikenda imali su priliku da na svojoj ''MEVA areni'' dođu do čitavog plena kada su poveli u 12. minutu protiv Menhegladbaha, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost i morali su da se zadovolje podelom plena (1:1).

U prvom delu sezone Bajern je savladao Majnc sa 3:1, a očekujemo da to ponovo učini i pored toga što Tuhel na raspolaganju nema povređenog Komana i suspendovanog Pavlovića.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024