NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Brentfordu je pod hitno potrebna pobeda kako ne bi strepeo za opstanak

V.M.

16. 03. 2024. u 11:42

U okviru 29. kola engleske Premijer lige gledaćemo obračun ekipa koje se nalaze u katastrofalnim formama, Barnlija i Brentforda. Meč se igra na ''Turf muru'' od 16 časova.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Брентфорду је под хитно потребна победа како не би стрепео за опстанак

FOTO:EPA

Oba tima igraju veoma loše i na poslednjih pet utakmica osvojili su samo jedan bod.

Barnli je prežaljen i gotovo svi ga vide u Čempionšipu s obzirom da je predzdanji na tabeli pa i ne čude slave igre ''klaretsa'', ali ne može se isto reći i za ''pčelice'' koje su se nadale poboljšanju forme nakon povratka Ajvana Tonija na terenu ali od toga nema ništa, pali su na 15. mesto i imaju samo četiri poena prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Domaćin je u prošlom kolu odigrao jedan od najzanimiljvijih mečeva ovosezonskog izdanja Premijer lige kada je remizirao sa Vest hemom (2:2) i može biti srećan što je osvojio bod iako je vodio sa 2:0 u jednom trenutku jer su ga ''čekićari'' nadigrali u drugom delu igre. Posebno je interesantno bilo u sudijskoj nadoknadi u kojoj su oba tima mogla do pobede, a najbliži njoj bio je Vest hem kada je Dani Ings zatresao prečku koja je sprečila potpuni preokret.

Sa druge strane, Brentford se odlično držao u gradskom derbiju protiv Arsenala, ali kao i u prvom delu sezone poklekao je u završnici meča, a ponovo je po njega bio koban Kaj Haverc koji je doneo važan trijumf tobdžijama u 85. minutu.

Današnji rivali vole da igraju utakmice sa dosta pogodaka i zbog toga predlažemo goleadu, a uz nju bi dodali duplu šansu na Brentford jer je Barnli očajan pred svojim navijačima ove sezone (pet boodova na 14 mečeva).

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 2,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!