LUTON MORA POČETI DA SKUPLJA BODOVE: Paklen raspored za "trešnjice" do kraja sezone

O. M.

06. 04. 2024. u 12:47

LUTON će ugostiti ekipu Bornmuta u 32. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra od 16 časova.

ЛУТОН МОРА ПОЧЕТИ ДА СКУПЉА БОДОВЕ: Паклен распоред за трешњице до краја сезоне

Profimedia/ IMAGO

Ostalo je sedam kola do kraja sezone, a Luton će igrati četiri od njih kod kuće protiv timova koji se nalaze na dnu tabele. Sve četiri utakmice za "šeširdžije" imaju značaj finala.

Luton je 18. na tabeli sa 22 boda. Zaostaju tri boda za Notingemom, četiri za Evertonom i šest za Brentfordom.Imaju 11 utakmica bez pobede u svim takmičenjima, od čega 10 u Premijer ligi. Moraju da počnu da skupljaju poene jer vreme ističe.

Od decembra, Luton je završio samo jednu utakmicu bez primljenog gola, a poslednja pobeda je bila u januaru. Luton ima najviše GG utakmica ove sezone u Premijer ligi, u 24 od 31 njihove utakmice oba tima su davala golove.

Bornmut je obezbedio opstanak sa 19 bodova iznad zone ispadanja, na sedam kola do kraja. To je bio i primarni cilj koji je uprava stavila pred menadžera Iraolu i sreća za klub da je on to već praktično ispunio, jer "trešnjice" posle Lutona čeka paklen raspored - Arsenal, Aston vila, Mančester junajted, Brajton, Vulverhempton i Čelsi.

Imajući u vidu da su bodovi domaćinu mnogo važniji i da obe ekipe igraju otvoreno sa golovima na obe strane, nameće se jedna igra kao logična:

NAŠ TIP: 1X&GG (kvota 2,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)