''MARAKANA'' JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Šampion sigurno brani tron

V.M.

29. 05. 2024. u 12:16

FUDBALERI Fluminensea će na ''Marakani'' ugostiti Alijanc Limu u okviru Kopa libertadoresa (2.30).

МАРАКАНА ЈЕ НЕОСВОЈИВА ТВРЂАВА: Шампион сигурно брани трон

FOTO: EPA

Fluminense je aktuelni osvajač takmičenja jer je prošle godine u veoma zanimljivom finalu posle produžetaka pogotkom Kenedija savladao Boku juniors sa 2:1.

Odlično je započeo odbranu titule i već je prebrinuo brige oko opstanka jer je nakon pet odigranih utakmica samouvereneo prvi na tabeli grupe ''A'' sa 11 sakupljenih bodova.

Iako je postigao ''mršavih'' šest pogodaka, njegova sjajna odbrana je najodgovornija za to što nema nijedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja jer je primio samo tri gola.

Takođe, na oba meča na ''Marakani'' su slavili i kako tradicija nalaže huk sa tribina čuvenog stadiona je ono što daje veliku prednost domaćem timu.

Sa druge strane, Alijanc Lima mora da igra na pobedu. Peruanski predstavnik je trenutno poslednji na tabeli, ali ima samo poen manje od Sero Portenja i Kolo Koloa koji su ispred njega, tako da i te kako ima za šta da se bori večeras u Brazilu.

Ono što je posebno zanimljivo kod peruanskog predstavnika je to što nije upisao nijednu pobedu u Kopa libertadoresu, ali je doživeo samo jedan poraz jer su odigrali čak četiri remija.

Kada su se večerašnji rivali sastali u Peruu bilo je 1:1, a večeras očekujemo nov tvrd meč u njihovoj režiji zbog stila fudbala koji forsira Fluminense.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama