LAK ZADATAK ZA ''FURIJU'': Španija je daleko kvalitetniji rival od večerašnjeg protivnika

V.M.

05. 06. 2024. u 10:45

VEČERAS ćemo od 21.30 na ''Nuevo Vivijeru'' gledati prijateljski meč između Španije i Andore.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ФУРИЈУ: Шпанија је далеко квалитетнији ривал од вечерашњег противника

FOTO: Tanjug/AP

Španci su nakon promene selektora i dolaska Luisa de la Fuentea na klupu imali dosta dobar kvalifikacioni ciklus u kojem su se našli na vrhu grupe ''A'' i tako zauzeli svoje mesto na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iako više nemaju fudbalske majstore u sastavu kao pre 15 godina kada su harali svetskim fudbalom, u pitanju je i dalje veoma kvalitetna reprezentacija koja je dokazala da može da se nosi sa svima.

Najjače oružje ove ekipe je vezni red koji predvode Rodri i Pedri, dva fudbalera koji su među najboljima na svetu na svojim pozicijama, a tu je i dosta perspektivnih fudbalera poput Nika Vilijamsa, Danija Olma i Jamina Lamala.

''Crvena furija'' će imati dosta težak zadatak na Euru jer će igrati u grupi sa Italijom, Hrvatskom i Albanijom i selektoru De la Fuenteu je jasno da njegova ekipa mora u što boljem ritmu da dočeka prvenstvo.

Pored Andore, ukrstiće koplja još sa Severnom Irskom kroz par dana, a prvi meč u Nemačkoj igraju 15. juna protiv Hrvatske.

Što se tiče Andore, ona je tradicionalno imala dosta slabe nastupe u kvalifikacijama, jednostavno nema kvalitet da se takmiči sa ostalim reprezentacijama i ne deluje da će se u skorijoj budućnosti naći na nekom velikom takmičenju.

NAŠ TIP: 1-1&|2+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!