LUDNICA NA "BREJDELU": Tri hiljade veselih Škota dolazi na revanš u Briž

O. M.

01. 08. 2024. u 13:41

SERKL BRIŽ će ugostiti Kilmarnok na stadionu "Jan Brejdel" u Brižu, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

ЛУДНИЦА НА БРЕЈДЕЛУ: Три хиљаде веселих Шкота долази на реванш у Бриж

Profimedia

Utakmica na "Ragbi parku" pre nedelju dana završena je podelom bodova, 1:1. Uprkos tome što nisu uspeli da zadrže vođstvo koje je zaradio odličnim golom Kazima Olajgbea, Serkl Briž može da bude zadovoljniji ovim rezultatom. 

Glavni trener Miron Muslić bio je veoma kritičan prema veštačkoj podlozi za igru na ragbi parku, zbog čega je Kilmarnok i uspeo da izjednači u 70 minutu golom Kajla Vesela.

Konačni pobednik ovog dvomeča sastaće se u trećem kolu sa boljim iz dvoboja Moldea i Silkeborga.

Serkl je po povratku u Belgiju odigrao katastrofalnu utakmicu na otvaranju belgijske Pro lige, izgubivši čak sa 3:0 od Vesterloa.

Kilmarnok se ne predaje posle 1:1 jer je to za borbene Škote aktivan rezultat iako igraju na strani. Stadion "Jan Brejdel" poznat je po pravoj fudbalskoj atmosferi, a u četvrtak veče upotpuniće je čak 3.000 škotskih navijača koje će klub povesti sa sobom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,51)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

NOVE STANICE KARAVANA HUMANOSTI – VELIKA AKCIJA ZA POMOĆ ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA NASTAVLJENA U SMEDEREVU I KRALJEVU