"OVNOVI" PONOVO U ČEMPIONŠIPU: Poslednji okršaji ovih ekipa donosili su golove s obe strane

O. M.

09. 08. 2024. u 08:05

BLEKBURN dočekuje ekipu Derbi kauntija na otvaranju sezone u engleskom Čempionšipu. Utakmiva se igra u petak od 21 čas na "Ivud parku".

ОВНОВИ ПОНОВО У ЧЕМПИОНШИПУ: Последњи окршаји ових екипа доносили су голове с обе стране

Foto Profimedia

Prošle sezone, Roversi su jedva zadržali status u drugom razredu engleskog fudbala, dok se s druge strane Derbi kao drugoplasirani tim Lige jedan vratio u "najjaču drugu ligu na svetu".

Blekburn je u pripremnim utakmicama ostvario tri pobede u šest nastupa, a jedini poraz doživeo je od nemačkog drugoligaša Nirnberga.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tokom poslednjeg dela prošle sezone, Blekburn je izgledao kao jedan od glavnih kandidata za ispadanje, zbog previše remija nakon dolaska Džona Justasa. Ipak, sa 11 bodova iz poslednjih sedam utakmica uspeli su da završe na 19. mestu, tri boda iznad zone ispadanja.

Iako bi prošlosezonski ponajbolji igrač Sami Smodič mogao na kraju da ode, Roversi su sada u dobroj poziciji za predstojeću sezonu. Dovođenje defanzivca Denija Bata i veziste Andreasa Vajmana pokazalo se tokom pretsezone kao pametan potez, a očekuje još potpisa na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Derbi je imao niz od tri poraza tokom priprema, iako su predsezonu završili pobedom od 2:1 protiv Real Valjadolida, što je podiglo moral ekipe.

Derbi se vratio u Čempionšip nakon što je Pol Vorn doveo "ovnove" do drugog mesta u Ligi jedan, iza prvoplasiranog Portsmuta. Uprkos lošem startu, klub iz Ist Midlandsa briljirao je u drugoj polovini sezone, završio je sa osam pobeda u 11 utakmica đto im je donelo komfornih pet bodova više od trećeplasiranog tima.

Vorn i klupski zvaničnici su bili veoma aktivni na tržištu transfera, a dolasci Bena Ozborna i Kejdena Džeksona iz Šefild junajteda, odnosno Ipsvič Tauna mogli bi da imaju najpozitivniji uticaj na uspehe tima.

Blekburn je pobedio u poslednja četiri međusobna susreta i u deve od poslednjih 11, gde je Derbi izvukao po jednu pobedu i remi.

Došlo je GG&3+ na tri poslednja susreta ovih ekipa, a to je naš predlog i za današnji okršaj nekadašnjih Premijerligaša.

Klikni na link za NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,28)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!