MOLDE JE DOMAĆINSKA EKIPA: Serkl se vratio u evrokupove nakon 14 godina

O. M.

08. 08. 2024. u 12:02

MOLDE i Serkl Briž odmeriće snage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

МОЛДЕ ЈЕ ДОМАЋИНСКА ЕКИПА: Серкл се вратио у еврокупове након 14 година

Detalj sa meča Hofenhajm - MoldeFoto: AP

Pobednik ovog meča će se u narednom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa boljim iz meča Elfsborg - Rijeka, a poraženi će se za mesto u Ligi konferencija boriti protiv pobednika susreta Spartak Trnava - Visla Krakov.

Molde se prošle sezone plasirao u osminu finala Lige konferencija, pošto je eliminisan iz Lige Evrope na trećem mestu. Oni sigurno žele ponovo jesen u Evropi, a na kraju i proleće.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za jesen u Evropi dovoljna im je još jedna pobeda, jer ako ispadnu od Serkl Briža, idu u plej-of rundu Lige konferencija.

Moldeovi mečevi u Evropi su veoma efikasni. Od poslednjih 14 utakmica, njih 13 se završilo sa više od 2,5 gola, a na 11 su obe ekipe postizale golove.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Molde je obično dobar kod kuće, a loš u gostima. Kod kuće imaju četiri pobede i po jedan remi i poraz u poslednjih šest utakmica, a na strani dve pobede i četiri poraza. Zbog toga će biti veoma važno da u prvoj utakmici protiv belgijskog tima ostvare dobar rezultat.

Molde je u norveškoj ligi na četvrtom mestu sa zaostatkom od 12 bodova za liderom Bode/Glimtom.

Serkl se vratio u evrokupove nakon 14 godina. Počeli su od drugog kola u kome su eliminisali Kilmarnok, dok su u Belgiji u prva dva kola pretrpeli poraze, od Vesterloa i od Kortrajka. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!