CRVENO-BELI PAMTE PROVOKACIJE: Duško Ivanović ruši "prljavog" protivnika?

M.M.

13. 12. 2022. u 14:01 >> 14:01

KOŠARKAŠI Crvene zvezde ugostiće Žalgiris u 13. kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПАМТЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Душко Ивановић руши прљавог противника?

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-bela mašinerija je ubacila u viši stepen prenosa i sada melje sve pred sobom.

Duško Ivanović je dobio materijal koji je bilo teško sastaviti, međutim, crnogorski stručnjak je još jednom dokazao da spada u sam krem evropske košarke.

Od igrača koji su sumnjali u sebe uspeo je da napravi "pit bulove" koji grizu na terenu do poslednje kapi krvi.

Kažu da svakoj seriji dođe kraj, složili bi se, ali ovoj se još uvek ne nazire, momci u crveno-beloj opremi su vezali devet pobeda i samopouzdanje im je trenutno na najvišem mogućem nivou.

Prošle nedelje smo prisustvovali stvaranju istorije, Crvena zvezda je u prvom večitom derbiju ikada na evrosceni savladala Partizan rezultatom 73-76. 

Gledali smo jednu neizvesnu završnicu meča gde je Luka Vildoza sjajnim dodavanjem pronašao Nedovića. A Nemanjin pogodak iz kornera ostaće upamćen kao jedan od najbitnijih u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana.

U najelitnijem evropskom takmičenju srpski predstavnik se nalazi na deobi osmog mesta zajedno sa Panatinaikosom, Makabijem i današnjim protivnikom.

Danas na megdan stiže Žalgiris, klub koji je jedan od najomraženijih u Srbiji. Provokacije kojima su se u prošlosti služili su ispod svakog nivoa.

Najbolji igrač tima iz Kaunasa je Kinan Evans koji je prvi strelac sa 15 poena u proseku. Amerikanac je i prvi asistent sa 4 dodavanja po utakmici.

Žalgiris već godinama važi za jednu izuzetno tvrdu ekipu koja igra čvrstu i možemo slobodno reći "prljavu" košarku.

Često je Crvena zvezda imala problema da izađe na kraj sa ovim rivalom, zato verujemo da će danas Duško maksimalno motivisati igrače i da će to biti glavni "okidač" za krajnji ishod meča.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)