NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA DUGUJEMO VELIKU ZAHVALNOST: Dejan Kesar, Đorđe Todorović i Sanja Lakić sa penzionerima

Novosti online

19. 03. 2022. u 13:13

NAŠIM najstarijim sugrađanima dugujemo veliku zahvalnost jer su uvek bili uz svoju državu, smatraju kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Dejan Kesar, Đorđe Todorović i Sanja Lakić.

НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА ДУГУЈЕМО ВЕЛИКУ ЗАХВАЛНОСТ:  Дејан Kесар, Ђорђе Тодоровић и Сања Лакић са пензионерима

SNS

Prema rečima Dejana Kesara i u najtežim trenucima penzioneri su uvek bili uz svoju državu i podržavali sve mere kako bi Srbija nastavila napred i kako bi mogli da gradimo nove pruge, škole, bolnice i puteve.

Nastavićemo da vas slušamo i da čujemo vaše potrebe, rekao je Kesar i dodao da ćemo učiniti sve kako bi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka imali njihovo poverenje, jer zajedno možemo sve.

Proveli smo divno vreme sa našim penzionerima i iskustvo koje su podelili sa nama je od neprocenjivog značaja, smatra Todorović.

Gradili su i izgradili našu zemlju, na nama je da nastavimo dalje tim putem da gradimo i modernizujemo Srbiju, i naravno da se uvek njima zahvalimo zato što su u teškim trenucima za našu zemlju uvek bili tu, rekao je Todorović.

Sanja Lakić se zahvalila na nesebičnoj podršci i što podržavaju politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, politiku mira, stabilnosti, napretka i većih penzija.

Za nas dela govore, zajedno možemo sve, zaključila je Sanja Lakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove