VUČIĆ O SERIJALU "JUNACI DOBA ZLOG": Ne mogu da verujem da su napali vladiku Irineja i LJilju Smajlović

Novosti online

28. 03. 2022. u 21:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na kampanju koju vodi SNS.

ВУЧИЋ О СЕРИЈАЛУ ЈУНАЦИ ДОБА ЗЛОГ: Не могу да верујем да су напали владику Иринеја и Љиљу Смајловић

Foto: Printskrin Hepi TV

On kaže da je ponosan da ne njegova stranka ne pravi filmove o političkim protivnicima.

- Nisam mogao da verujem da u "Junacima doba zlog" napadnu vladiku Irineja i Ljilju Smajlović. Ali to njima neće da smeta, to može samo da im koristi. Ja svaki put postavljam isto pitanje. Oni su svi tako normalni i mudri, a neko ih tako ubedljivo pobeđuje. Onda nešto drugo sa njima nije u redu - rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" koju vodi novinar Milomir Marić.

Vučić kaže i da među njegovim političkim protivnicima ima mnogo dvojkaša, i da mu je drago što takve ljude kandiduju.

- Gledao sam kada je neko od njihovih novinara rekao da njih gledaju pametni ljudi. To su defakto rasne teorije, to je nešto što ne smete da izgovorite. O tome morate 100 puta da razmislite pre nego što kažete. Ja mislim da je suština u tome da su ljudi sada razumeli. Pitao sam se da li ćemo izdržati celu kampanju da vodimo na pozitivan način. Nisam nikome branio, već sam sebi zadao da govorim samo o rezultatima i programu. A pričali su o kokama u Moroviću, da je Danilo šef Kavačkog klana, da je Vukan kriv... - kaže on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!