NJEGOVO LIDERSTVO I MUDROST NEĆE BITI ZABORAVLJENI: Vulin uputio saučešće povodom smrti Kalife bin Zajeda el Nahjana

Novosti online

13. 05. 2022. u 17:59

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je pismo saučešća potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Saifu bin Zajedu Al Nahjanu, povodom smrti njegovog brata, predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Abu Dabija, šeika Kalife bin Zajeda bin Sultan Al Nahjana.

ЊЕГОВО ЛИДЕРСТВО И МУДРОСТ НЕЋЕ БИТИ ЗАБОРАВЉЕНИ: Вулин упутио саучешће поводом смрти Калифе бин Заједа ел Нахјана

Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je izraze dubokog saučešća i saosećanja sa porodicom Njegovog veličanstva, poručivši da mudrost, liderstvo i rezultati predanog rada šeika Kalifa nikada neće biti zaboravljeni.

- Liderstvo, mudrost i rezultati predanog rada Vašeg brata neće biti zaboravljeni i predstavljaju primer na koji danas može da se ugleda svaki državnik u svetu. Uveren sam da ćete Vi i Vaša braća, kao i druge vladajuće porodice nastaviti da sprovodite viziju Vašeg brata o daljoj modernizaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i o obezbeđivanju dobrobiti i blagostanja Vašeg naroda. Koristim ovu priliku i da ponovim posvećenost Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića negovanju istinskog prijateljstva i unapređenju partnerstva naša dva naroda - naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u pismu saučešća.

BONUS VIDEO - GUŽVA U "KUĆI CVEĆA": Stotine ljudi čekalo u redu ispred Titovog mauzoleja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)